Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Mitä tarjoamme?

AGIS Fire & Security tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja ja palveluja palonsammutus-, ilmaisu- ja turvallisuusaloilla.

Me suunnittelemme ratkaisut yhdessä asiakkaiden kanssa, pidämme teidät ajan tasalla jokaisessa projektin vaiheessa.

Lue lisää...

 
 

 

Rikosilmoitusjärjestelmien tarkoituksena on tehokkaasti havaita tunkeutuja rakennuksessa sekä mahdollisimman nopeasti välittää tieto eteenpäin vartiointiliikkeelle tai GSM:ään yrityksen vastuuhenkilölle , jotka tekevät  tarvittavat toimet tilanteen ratkaisemiseksi . AGIS Fire & Security tarjoaa laajan valikoiman laitteita - keskuksia, tunnistimia. kytkimiä, oheislaitteita ym. Tarjoamme sovelluksia pienistä toimiistotiloista lähtien aina suurempiin kokonaisuuksiin.

 

 

 

 

 

 

 

Paloilmaisu- ja hälytysjärjestelmät nähdään usein itsestäänselvinä osina rakennuksissa. Kun ne kerran on asennettu, jäävät ne myös helposti unohduksiin, jos mitään ei tapahdu. Kuitenkin, hätätapauksessa, niiden tehokkuus ja toimivuus auttavat  pelastamaan ihmishenkiä. Luotettava palontorjunta on    välttämättömyys ja helpoin tapa huolehtia korkeimman tason turvallisuudesta on valita AGIS Fire & Securityn ratkaisuja ja palveluita.  

AGIS Fire & Securityn tarjoamat paloilmaisujärjestelmät ovat laadukkaita. Nämä ratkaisut  rakentuvat korkealuokkaisten laitteiden pohjalta ja niistä voidaan rakentaa kattavia paloilmoitinjärjestelmiä. Ratkaisut sisältävät laitteet yhden keskuksen järjestelmistä laajoihin osoittellisiin järjestelmiin.  Palon ilmaisu- ja sammutusjärjestelmät on suunniteltu luotettavasti havaitsemaan palon, pelastamaan ihmishenkiä sekä minimoimaan omaisuusvahingot.  AGIS Fire & Security tarjoaa monenlaisia järjestelmiä ja kokoonpanoja, joita voidaan asentaa suuriin kauppakeskuksiin, varasto-, logistiikkakeskuksiin, toimistorakennuksiin, asuinrakennuksiin, sairaaloihin ja palvelukoteihin, teollisiin tuotantolaitoksiin (joissa mahdollisesti tarvitaan erikoissammutusta)

 

VESDA-NÄYTTEENOTTOILMAISIMET

 

AGIS Fire & Security edustaa Vesda-näytteenottoilmaisimia, jotka ovat 06/2009 standardin EN54 osan 20 mukaisia ilmaisimia. Näytteenottoilmaisimien asennuksissa standardi on siis tänä päivänä huomioitava samalla tavalla kuin muidenkin paloilmaisimien kohdalla. Pidämme huolta, että Vesda-ilmaisimenne suunnitellaan ja asennetaan asianmukaisesti. Käytämme imuputkiston mallinnukseen EN54-hyväksyttyä laitevalmistajan ohjelmistoa.

Vesda-näytteenottoilmaisimiin kuuluvat tuotteet:

  • Vesda Laserfocus 250 ja 500 (pieniin kohdesuojauksiin)
  • Vesda Lasercompact 505 ja 800 (pienistä keskisuuriin tiloihin)
  • Vesda Laserplus ja Laserscanner (keskisuurista suuriin tiloihin ja halleihin)

AGIS Fire & Security tarjoaa tukea projektin jokaisessa vaiheessa - alkaen riskianalyysistä, suunnittelusta jatkuen asennukseen sekä huoltoon ja laitteistojen ylläpitoon.  Kilpailukykyiset hinnat, pitkä kokemus ja kattava valikoima tuotteita edesauttavat meitä tarjoamaan laajan valikoiman palointorjunta- ja turvallisuustuotteita: paloilmaisu, palonsammutus (sprinkleri-, vaahto-, jauhe ja kaasusammutus).

 

 

 

 

 

AGIS Fire & Security tarjoaa laajan valikoiman Sensormatic hälyttimiä - tehokkaan työkalun vastata lisääntyvään myymälävarkauksien määrään. Hälyttimet  auttavat suojaamaan kaikkia tuotteita ja samalla asiakkaat voivat vapaasti vertailla ja tutustua tuotteisiin.

 

Laaja valikoima erilaisia järjestelmiä ja tuotteita auttavat meitä räätälöimään kuhunkin tapaukseen soveltuvan laitteiston riippumatta myymälätilan ulkoasusta ja sisustuksesta. Sensormatic hälyttimet, tarrat ja saferit tarjoavat suojan kaikenlaisille tuotteille, lähtien ruokatuotteista, vaatteista aina erikoistavaroihin kuten elektroniikkaan. Hälytinnirrottajilla ja deaktivointilaitteilla poistetaan hälyttimet ja tarrat tehokkaasti asiakaspalvelua hidastamatta.  

 

 

 


 

 

         

          

          

      

        

 

 

 

 

    

 

 

 

 


 

                

                    

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

Salme Tötterman


AGIS Fire & Security Oy
Tulppatie 26
00880 Helsinki,  Finland

tel.:    +358 9 755 28834

mob.: +358 40 502 4392

email: stotterman@agisfs.com
www:  http://agisfs.fi

cid:image003.gif@01CE20A3.552577C0

    
Business ID FI10585030.


Any opinions expressed in this e-mail are those of the individual and not necessarily those of AGIS Fire & Security Oy. Any prices for the supply of goods or services are only valid if supported by a formal written quotation. This e-mail and any files transmitted with it, including replies and forwarded copies (which may contain alterations) subsequently transmitted from AGIS Fire & Security are confidential and solely for the use of the intended recipient. If you are not the intended recipient or the person responsible for delivery to the intended recipient, be advised that you have received this e-mail in error and that any use is strictly prohibited. In this event, please notify us via e-mail at 'agisfs.fi@agisfs.com' or telephone on (+358 9) 755 2880  and then delete the e-mail and any copies of it. WebSite: www.agisfs.fi

 

Optimaalisen CCTV-järjestelmän pitäisi olla helppo ja muunneltava ja tarjota erinomaisia kuvia sekä päivällä että yöllä.  CCTV järjestelmiä voidaan käyttää sisä- ja  ulkotiloissa  tapahtumien havainnointiin sekä tarvittaessa todistusaineistona.

Videovalvontajärjestelmiä käytetään laajasti  rikoksien ennaltaehkäisyssä sekä jo tapahtuneiden rikoksien selvittämisessä. Kamerajärjestelmät kasvattavat kiinnijäämisen riskiä ja siten merkittävästi vähentävät varkauksia, ryöstöjä ja vandalismia. AGIS Fire & Securityn tarjoamat nykyaikaiset kamerat auttavat riskikohteiden tehokkaassa valvonnassa  sekä päivällä että yöllä, riippumatta valon määrästä.

 

Kiinteä sammutusjärjestelmä automaattisesti havaitsee ja hälyyttää palon uhatessa sekä automaattisesti aloittaa sammutuksen suojatulla alueella.  AGIS Fiire & Security tarjoaa laajan valikoiman järjestelmiä:  erilaisia kaasusammutus- ja  sprinklerijärjestelmiä sekä vaahto- ja jauhesammutusjärjestelmiä . Laitteistot sammuttavat nopeasti ja tehokkaasti ympäristöystävällisellä tavalla. Järjestelmän tyyppi riippuu asiakkaan tarpeesta ja suojattavasta tilasta. AGIS Fire & Securityn kokeneet insinöörit suunnittelevat ja toteuttavat vaativimmatkin sovellukset. 

 


 

 

Kiinteät sprinkleri- ja  vaahtojärjestelmät

Kauppakeskuksissa, logistiikka- ja varastokeskuksissa sekä teollisuuslaitoksissa on elintärkeää rajata vahingot  mahdollisimman pienelle alueelle tehokkaan sammutuksen avulla. Yrityksemme tarjoaa palveluja vesi-ja vaahtosammutusjärjestelmien muutos- ja korjaustöissä.

 

 

 


 

Kiinteät kaasusammutusjärjestelmät

Mikäli kyseessä ovat arvokkaat laitteistot, tuotteet tai esim. taideteokset, tehokas sammutusjärjestelmä ei ainoastaan ole tarpeellinen vaan välttämättömyys vahinkojen estämiseksi.  Näihin olosuhteisiin  kaasusammutusjärjestelmä soveltuu parhaiten. Kyseisiä tiloja ovat esim. serverihuoneet, data centerit, arkistotilat ja museot jne.   Lue lisää

 


 

 

 

 

Riippumatta suojatun alueen tyypistä, perussääntö on kontrolloida henkilöiden liikkumista alueella. Mahdollisuus päättää kuka, missä ja milloin saa liikkua - on elintärkeää omaisuuden suojaamisen ym. kannalta.   


Kulunvalvontajärjestelmät sisältävät useita teknisiä ratkaisuja, jotka edesauttavat ihmisiä liikkumaan sallitulle aluelle ja ehkäisevät suojautumaan luvattomalta liikkumiselta. Asiakkaan tarpeesta riippuen, ratkaisu voidaan toteuttaa  yksinkertaisesti ihmisten liikkeiden seuraamiseen tai koko rakennuksen kattavaksi turvajärjestelmän osaksi. 

AGIS Fire & Security tarjoaamien elektronisten valvontajärjestelmien etuna on moduulirakenne, skaalautuvuus sekä kapasiteetin helppo muunneltavuus.

Asiakkaan tarpeista riippuen, ratkaisu voi sisältää ihmisten ja tuotteiden laskusysteemin, tilan aktiivisen tarkkailun automatisoinnin sekä kaikkien tapahtumien rekisteröinnin, etätarkkailun ym. Totetamme järjestelmät merkkiriippumattomasti kunkin tarpeen mukaan.

Oferując dedykowane rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa trwale wspieramy rozwój naszych klientów

 

Information

Lisätietoa AGIS ratkaisuista

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, emmekä tyydy valmiisiin ratkaisuihin. Investoimme tuotekehitykseen ja ammattitaitoiset insinöörit muokkaavat ratkaisut soveltumaan kuhunkin tarpeeseen.

Lue lisää

Miksi AGIS?

Tarjoamme seuraavia palveluja:

  • konsultointi
  • suunnittelu
  • asennus
  • käyttöönotto
  • huolto ja ylläpito
  • tarvikemyynti
  • koulutus

Lue lisää

Contact

AGIS Fire & Security Sp. z o.o.
ul. Palisadowa 20/22
01-940 Warszawa
e-mail: agisfs.pl@agisfs.com

NIP: 951-19-83-764
Tel. + 48 22 430 83 01
Fax. + 48 22 430 83 02
Infolinia ogólna + 48 801 801 238
Infolinia serwisowa + 48 800 800 238

 
TIEDUSTELU

Ask

Fill out the form below to AGIS representative can contact you

Name and surname(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Company(*)
Invalid Input

Phone number(*)
Invalid Input

City(*)
Invalid Input

Solutions(*)
Invalid Input

All fields are required