Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Mivel foglalkozunk?

Az AGIS Fire & Security a biztonságtechnikai rendszerek, megoldások és szolgáltatások széles skáláját nyújtja, legyen szó gyengeáramú, gépészeti biztonsági megoldásokról, csakúgy mint tűzoltó rendszerekről.

Magas szintű szakmai ismeret, változatos projektjeink során megszerzett több éves tapasztalat és a vezető amerikai Tyco vállalattal történő együttműködés fémjelzi az AGIS tevékenységét. Megoldásainkat úgy tervezzük meg, hogy minden lépésnél figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit.

Tovább

 

 

A mai világban, választásaink, vásárlásaink során fontos szerepet játszik a minőség. Amikor vásárolni megyünk, szeretjük a terméket megérinteni, kézbe venni, műszaki cikkek vásárlása esetén elengedhetetlen, hogy szeretnénk a terméket működés közben kipróbálni.  Ezt azonban a korábbi vitrines, védő dobozos kihelyezések nem tették lehetővé, bár ezek a megoldások a termékek eltulajdonítását megakadályozták, sokszor viszont – pont az elérhetetlenséggel – gátolták a vásárlást, nem beszélve arról, hogy nem is voltak túl esztétikusak ezek a védelmi eszközök.

Teljeskörű megoldás a kihelyezett termékek védelmére

Ma már nem kell attól tartanunk, hogy potenciális vevőink előfordulnak a terméktől, vagy bolti alkalmazottunknak vitrineket kell nyitni-zárni, mert megérkezett az innovatív, esztétikus és biztonságos termék kihelyezést és egyben védelmet nyújtó megoldás az:

Optiguard logo

Ismerjen meg egy elektronikus termék kihelyezési rendszert, amely tökéletes kiegészítője bármely modern üzlethelyiség látványának. Tapasztalja meg, hogyan egyesül a biztonság az eleganciával és a vásárlók elégedettségével úgy, hogy a kínált termék előtérben, ugyanakkor biztonságban van.

Mobil eszközök védelme

Optiguard mobileszköz-védelemA mobil eszközök többet jelentenek egy technikai eszköznél. A mindennapi életünk elengedhetetlen részévé váltak, ezért a gyártók és forgalmazók különösen nagy figyelmet fordítanak ezen termékek esztétikumára.

Ma már az alkalmazott védelmi rendszerek is lehetnek tetszetősek.  Az Optiguard lehetővé teszi a termék leghatékonyabb bemutatását úgy, hogy a háttérrel harmonizálva és a kényelmi funkciót megtartva ellássa védelmi feladatát.

Az intelligens töltési funkcióval ellátott, modern érzékelők biztosítják a vásárlók számára a termék kipróbálásának lehetőségét.

Fotótechnikai eszközök védelme

Optiguard fényképezőgép-védelemHogyan válasszon tökéletes eszközt az elillanó pillanatok megörökítéséhez? Próbálja ki, mielőtt megvenné!

Kihelyezett termékvédelmi érzékelőink a legigényesebb eszközöknél is lehetővé teszik azok töltését, hogy a vásárlók a termék minden funkcióját bármikor kipróbálhassák. A cserélhető lencsével rendelkező fényképezőgépek különleges figyelmet igényelnek, ezeket hatékonyan védi a lencsére szerelt, kiegészítő érzékelő.

A speciális érzékelőnk - mely a védendő eszközök fotóállvány csatlakozójára telepíthető - egyaránt tökéletes a nagy tükör­reflexes fényképezőgépek és kompakt digitális fényképezőgépek vagy videokamerák bemuta­tására.

Optiguard megoldások üzletközpontok számára

Optiguard üzletközpont-védelem

A bemutató pultok tervezésénél a legnagyobb kihívás a ter­mékek esztétikus, ugyanakkor praktikus kihelyezése, melyre számos megoldást biztosítunk.

Üzletláncok számára nem csak a termékek biztonságát garantáljuk, de a menedzs­ment munkáját támogató felhasználóbarát rendszert is biztosítjuk.

Az Optiguard biztonsági rendszerek alkalmazásával és innovatív termék védelmi megoldásainkkal évek óta kiemelkedő szereplői vagyunk a biztonsági piacnak. Nem csak követjük a piaci trendeket, hanem Ügyfeleink minden elvárását figyelembe véve igyekszünk professzioná­lis megoldást javasolni. Arra törekszünk, hogy vizuálisan vonzó, funkcionális és technoló­giailag fejlett termékeket biztosítsunk Ügyfeleink számára.

Az OPTIGUARD® minőséget garantálja:

 • 18 éves tapasztalat a biztonságtechnikai iparágban
 • Professzionális kutató és fejlesztő bázis
 • Több ezer sikeres projekt világszerte

Bővebb információért tekintse meg a további megoldásainkat bemutató prezentációnkat, vagy keresse közvetlen kapcsolattartóját, illetve értékesítési szakértőinket.

Az alacsony nyomású vízköddel oltó berendezés a hasonló termékek között egyedülállóan oldalfali szórófejes megoldásokkal is rendelkezik az LH és OH kockázati kategóriákban a függő pozíciójú szórófejek mellett. Az alacsony nyomású vízköddel oltó rendszer az AGIS által tervezett és telepített megoldások új alkotóeleme.

 VID Fire Kill oltás közben

Az alacsony nyomású vízköddel oltó rendszer tulajdonságai:

Az oltóanyag víz, valóban rendkívül kevés víz felhasználására van szükség oltáskor, a másodlagos (ázási) károk elenyészőek, így a tűz elfojtása, eloltása után csupán elegendő megvárni, hogy a víz felszáradjon. A kevesebb mennyiségű víz használat miatt kis átmérőjű csővezetékek alkalmazhatóak, a hagyományos sprinkler rendszerekkel szemben. Az alacsonyabb nyomás alkalmazásával a rendszer energia igénye (szivattyú) egy nagyságrenddel kisebb lehet, mint a nagynyomású vízköddel oltó rendszeré, vagy akár a sprinkler rendszeré. A rendszer kevés anyag felhasználásával, újra felhasználható elemekből épül fel. Egyszerű üzemeltetés és olcsó karbantartás!

A VID Fire-Kill, alacsony nyomású vízköddel oltó rendszer kiváló tűz elfojtó és oltási képességét természetesen akkreditált laborokban végzett valós méretű tűztesztek is igazolják!

A VID Fire-Kill alkalmazhatósági területei: oktatási intézmények, lakások; irodák, szállodák, éttermek, átriumok, előcsarnokok; ipari létesítmények és raktárak; műemlékek: templomok, múzeumok, koncert termek; repülőgép hangárok; földalatti műtárgyak, alagutak, mélygarázsok. Tesztelt tűzvédelmi megoldások szinte minden helyzetre. 

 

 

Metki

Metki EAS działające w technologii akustomagnetycznej - Ultra•Max 58 kHz zaprojektowano i wykonano z zachowaniem najlepszych dostępnych w branży technologii. Metki te mają doskonałe własności w zakresie ich wykrywalności i dezaktywacji. Są oferowane w arkuszach i rolkach, a także w wersji do zastosowań specjalizowanych. Dzięki temu stosowane są zarówno w programie Source Tagging (zabezpieczenia źródłowe) jak i zabezpieczaniu towarów w sklepie.

 

 


 

Klipsy

Konstrukcja oferowanych przez AGIS Fire & Security klipsów marki Sensormatic gwarantuje skuteczność, odporność i łatwość użycia. Klipsy wykonane są z mocnego plastiku i mają wytrzymały mechanizm zatrzaskowy. Dzięki użyciu niezawodnych rozszywaczy z oferty Sensormatic w łatwy sposób można je zapiąć oraz szybko zdjąć w punkcie sprzedaży. Klipsy oferowane są w różnych wersjach, z różnymi typami zapięć.

 

 


 

Dezaktywatory

AGIS Fire & Security swoim klientom oferuje zaawansowane technologicznie dezaktywatory marki Sensormatic, sprawdzające się w przypadku każdej aplikacji. Są one dostępne w dwóch podstawowych wersjach: zbliżeniowej i kontaktowej. Dezaktywatory zbliżeniowe wytwarzają sile pole umożliwiające  zdezaktywowanie metki EAS w odległości kilkunastu centymetrów ponad powierzchnią urządzenia. Dezaktywatory kontaktowe natomiast wymagają przyłożenia metki do powierzchni płyty dezaktywatora.

 

 


 

Rozszywacze

Oferta AGIS Fire & Security obejmuje różnego rodzaju rozszywacze służące do łatwego i sprawnego zdejmowania klipsów przreciwkradzieżowych z zabezpieczanego towaru. Rozszywacze zajmują minimalną przestrzeń w punkcie kasowym i mogą być montowane na wiele sposobów.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vízzel oltó ún. sprinkler berendezések több, mint 120 éve a tűz kialakulásának korai szakaszában történő megfékezés egyik leghatékonyabb eszköze, személy- és környezetvédelmi szempontból pedig napjainkban is az egyik legáltalánosabban elterjedt tűz oltó rendszer.

A sprinkler berendezés a tüzet keletkezési helyén korlátozza és így a tűzoltó hatóságok számára is segítséget, gyors oltási sikert biztosít. A filmképző habanyagok adagolása kiterjeszti a sprinkler berendezések alkalmazási területét az ipar és kereskedelem szinte valamennyi veszélyeztetett területén.

Gyors reakciójú sprinkler fejek kifejlesztésével lehetőség nyílt szállodák, kórházak, sportcsarnokok, nyugdíjas otthonok hatékony védelmére.

Victaulic

Az 1952-ben alapított Victaulic vállalat vezette be elsőként az UL listázású tűz védelemben használatos tengelykapcsolókat. Mára már a Victaulic technológia magában foglalja teljes sprinkler fejek, tengelykapcsolók, csövek, szelepek, kiegészítők és eszközök, valamint csövek gyártáshoz szükséges technológiát, melyre a sprinkler oltás területén szükség van.

A Victaulic telepítésre alkalmas technológiája képes meggyorsítani az oltás folyamatát és ezáltal csökkenteni a sprinkler csövek telepítési kockázatait.

Nyitott szórófejes berendezések

A nyitott szórófejes oltó berendezéseket transzformátorok, vegyipari és olajipari berendezések védelmére alkalmazzák, döntően ott ahol nagy felületű tüzek kialakulásának veszélye áll fenn és a sprinkler berendezések hatékonysága már nem kielégítő.

A sprinklerrel ellentétben a nyitott szórófejek szekciókként lépnek működésbe, aktivizálásuk kézi úton vagy tűzjelző berendezés vezérlésével történhet. Az ipari alkalmazás területén kívül a szórt vizes oltó rendszerek színházakban a színpadok és a „vasfüggöny” védelmét biztosíthatják. A nyitott szórófejes megoldás hatékony tűzvédelmet nyújthat a kábelcsatornák rettegett „gyújtózsinór” hatása ellen, melynek során a űz a szomszédos üzemrészekre is átterjed.

A FirePro aerosolos oltórendszert kiemeli versenytársai közül, hogy használatával szinte bármilyen típusú védelmi feladat könnyedén megvalósítható, kezdve a teljes elárasztásos térvédelemtől a különféle helyi védelmi megoldásokig. Különösen alkalmas autonóm működésű oltórendszerek kialakítására akár tűzjelző rendszer nélkül is.

Ajánlott felhasználási területek

 • számítógéptermekben
 • szerverhelyiségekben
 • telefonközpontokban
 • kábelalagutakban
 • raktárakban, irattárakban
 • álmennyezetben és álpadlókban
 • gyártó- ipari gépekben
 • villamos alállomásokon
 • villanymotoroknál, aggregátoroknál
 • transzformátorházakban
 • gyúlékony folyadékokat és kenőanyagokat
 • tároló helyiségekben
 • elektromos berendezések belsejében
 • kapcsoló- elosztószekrényekben
 • személyi számítógépekben
 • buszok, munkagépek, vonatok,
 • hajók motortereiben

vagy bármely más, veszélyes helyen ahol oltórendszer kiépítése indokolt

A fenti felhasználásokban világszerte (így Magyarországon is) számos telepítési példa igazolta a FirePro rendszerek hatékonyságát, egyszerű és gyors kivitelezhetőségét. 

Jellemzők

 • Hatékonyabb és hatásosabb, mint más oltórendszerek
 • Automatikus és autonóm (hő-vezetékkel) működés
 • Egyszerűen tervezhető, telepíthető és áthelyezhető
 • Hatékonyan oltja a feszültség alatt lévő berendezésekben keletkező tüzet  
 • Beépített, üzembiztos aktiváló rendszer
 • Nem igényel csőrendszert, pumpákat és külön tartályokat. Nem túlnyomásos
 • Hatékonyan összeegyeztethető más tűzoltó rendszerekkel
 • Aktiválás után nem károsítja a berendezéseket és a környezetet
 • Az oltóanyag egészségre nem káros
 • -50 °C -  +150 °C működési hőmérséklet
 • Költségkímélő
 • Alacsony karbantartási igény
 • 15 éves élettartam 

ansul-beepitett-tuzolto-rendszerAz ANSUL R-102 tökéletesen alkalmas és abszolút megbízható rendszer, ezért az építészek, vendéglősök és tűzvédelmi szakemberek kedvelt választása. Az éttermekben kialakuló tűz sok szempontból  veszélyes lehet. Észrevétlenül elkezdődhet egy serpenyőben, grillsütőben vagy szagelszívóban, és másodpercek alatt veszedelmes tűzbe boríthatja a konyhát, sőt az egész éttermet is.

Az élet és a vagyontárgyak kockáztatása mellett komolyan elgondolkodtató tény, hogy sok étterem soha nem nyit ki egy nagyobb tűz után. Nemcsak a konyhát, hanem a teljes üzletet is tönkreteheti. Az Ansul vállalat 1962-ben fejlesztette ki az első hatékony éttermi tűzoltó rendszerét. Az azóta eltelt években az egymást követő fejlesztések eredményeként az Ansul megoldása ipari szabvány lett. Az R-102 rendszernél nincs jobban ismert név a modern éttermi tűzvédelemben. Az Ansul R‑102 automatikusan érzékeli és elfojtja a tüzet az év 365 napjának bármely percében.

Ez a nedves rendszer különleges, alacsony pH-jú tűzoltószert alkalmaz, nem károsítja a berendezéseket és könnyen letakarítható. Az egyszerű és elegáns konstrukció miatt gyorsan és könnyen felszerelhető egyedi és többszörös rendszer konfigurációkban. Az Ansul R‑102 rendszer az építészek, konyhatervezők, vendéglősök, tűzfelügyelők és a biztosítóintézetek kedvelt választása.

A beépített, gázzal oltó rendszerek alkalmazása leginkább azon területekre javasolt, ahol a tárolt anyagok értéke és felszerelések működésének tűzvédelme kritikusan magas, mint például szerver termek, dokumentum tároló központok, archívum bázisok, múzeumok.

Az aktív, gázzal oltó rendszerek széles skáláját megtalálja az AGIS-nál úgy, mint: INERGEN®,  NOVEC 1230, melyeknek nincs káros hatása az emberi szervezetre, és tökéletesen óvják a magas kockázatú értékeket és felszereléseket. Kínálatunkban megtalálja a CO2 alapú oltó rendszert is.

INERGEN®

Az Inert gáz, a személyi-, az anyagi javak és a környezetvédelem szempontjából tudományos alátámasztásokkal is bizonyítottan, kiemelkedő tűz oltóanyag.

Az INERGEN® alkotóelemei az atmoszférában található természetes gázok, melyek az oltógáz kibocsátását követően a természeti körforgásban korábban elfoglalt helyükre kerülnek. Az INERGEN®-ben található széndioxidot természetes úton állítják elő, ezért a széndioxid a háztartást nem befolyásolja és a káros üvegházjelenség kialakulását nem veszélyezteti. A tűzoltási célra felhasznált széndioxid a környezetbe egyéb úton jutó széndioxid mennyiségének csupán egymilliomodnyi része. További alkotóelemei az atmoszférát nem befolyásolják.

Személyi védelem! Az INERGEN®-nel történő tűzoltási folyamat forradalmian új jelensége, hogy a kialakuló oxigén szegény környezetben a tűz kialszik, az ember mégis közel zavartalanul képes tovább lélegezni. A pszichológia vizsgálatok eredményeként meghatározott széndioxid részaránya légzésszabályozást olyan mértékben segíti, hogy még 12% oxigén koncentráció esetén is biztosítja az agy kielégítő oxigén ellátását.

Az INERGEN® -t gáz formában tárolják, az oltás során a kiáramló gáz nyomán ködképződés nem tapasztalható, a menekülési útvonalak jól láthatóak maradnak

Az INERGEN® alkalmazásakor a kielégítő mennyiségű oxigén ellátás biztosított, ezért az elárasztás során késleltető berendezés alkalmazása szükségtelen, az oltás a tűz kialakulásának korai szakaszában megkezdhető, a tűzkárok ezáltal csekély mértékűek lehetnek.

NOVEC™ 1230

A NOVEC™ 1230 oltó folyadék nem tartalmaz brómot és klórt (ODP=0), színtelen, szagtalan, biztonságos az élőlényekre nézve, elektromosan nem vezető, nem képez lerakódást, nem károsítja az elektromos berendezéseket, könyveket, papírt, festményeket, más műkincseket.

NOVEC™ 1230 folyadékként tárolható, forráspontja +49°C, alacsony gőznyomás: 0.4 bar, könnyen szállítható (műanyag tartályban), könnyen tölthető (helyszínen tölthető), nem terheli a környezetet és nem jelent veszélyt az emberekre.

Alkalmazhatósági területek: adatfeldolgozás, adat tárolás, elektromos vezérlők, elektromos szekrények, telekommunikáció, relé állomások, áramellátók, akkumulátor helyiségek, erőműi környezet, turbina házak, vezérlők, átjátszó állomások, kórházak és egészségügyi intézetek, MRI szobák, adattárak, légi irányítási központok.

CO2

A szén-dioxidot vagy „CO2”-t, mint tiszta oltószert már régóta alkalmazzák éghető folyadékok és gázok oltására. Az AGIS a beépített CO2 oltó rendszerek alkalmazásának elismert szakvállalata, ezen speciális területen is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

A széndioxid az oxigén kiszorításával fojtja el a tüzet, ezért alkalmazása különleges biztonsági rendszabályokat igényel, hiszen az oltási zónában tartózkodó személyekre is veszélyt jelent. A széndioxid csak 900 Celsius fok körüli hőmérsékleten és akkor is kevés anyaggal lép reakcióba, ezt a tiszta oltóanyagot gyakran alkalmazzák szennyeződésre érzékeny adatfeldolgozó berendezések és villamos kapcsolószekrények továbbá edzőműhelyek, nyomdák, alumínium henger állványok védelmére. Alkalmazásának különleges előnye, hogy az oltás során nem képződik égéstermék. A speciális szikraeróziós megmunkáló gépeket és a nagy sebességű köszörűket is döntően széndioxid oltó berendezésekkel szerelik fel.

 


 

UltraExit 2M

Ochrona przed kradzieżą. Skuteczny nośnik reklamy.

Doskonałe połączenie cech użytkowych technologii UltraMax (gwarantującej niezwykle wysoką skuteczność wykrywania prób kradzieży) z ofertą opcji dodatkowych takich jak np. panel reklamowy czy różne kolory podstaw anten przeciwkradzieżowych. Dzięki zastosowaniu systemu UltraExit M możliwe jest zabezpieczenie przejścia o szerokości do 2.4m przy wykorzystaniu pojedynczej anteny.

                                                                                                                    

 

 


 

 UltraExit Ma

 Estetyczny i nowoczesny system do szerokich przejść.

 Doskonałe parametry detekcji dzięki wykorzystaniu technologii UltraMax oraz trwałość kontrukcji paneli    opartej częściowo na tworzywie akrylowym. System ten umożliwia zabezpieczenie przejścia o szerokości do 2.4m przy zastosowaniu pojedynczej anteny.

 

 

 


  

Ultra Exit 2M Akryl

 Elegancki i subtelny system przeciwkradzieżowy

 Wysokiej jakości rozwiązanie o estetycznej i wytrzymałej konstrukcji, umożliwiające zabezpieczenie szerokich przejść (do 2.4 z wykorzystaniem pojedynczej anteny).  Wysoką skuteczność wykrywania prób kradzieży gwarantuje zastosowanie technologii UltraMax. Akrylowy panel anteny przeciwkradzieżowej i stabilna wytrzymała konstrukcja umożliwia wkomponowanie systemy do ekskluzywnych aranżacji sklepowych.  


 


 Essential

 Skuteczne rozwiązanie idealne dla małych sklepów

 Nowoczesny system, niewielkie rozmiary i wysoka skuteczność wykrywania prób kradzieży. Konstrukcja systemu Essential sprawia, że łatwo wkomponować go w wystrój sklepu, nie zabierając przy tym cennej przestrzeni sklepowej. Rozwiązanie opracowane z wykorzystaniem technologii UltraMax gwarantuje wysoką jakość, a jednopętlowa kontrukcja pozwala obniżyć zapotrzebowanie na energię. Umożliwia zabezpieczenie przejścia o szerokości do 2.6m. 

 

 

 


 

UltraPost

 Elastyczne rozwiązanie, duża różnorodność zastosowań

Skuteczny i estetyczny system umożliwiający zabezpieczenie przejść o praktycznie nieograniczonej szerokości (dzięki zastosowaniu kilku systemów współdziałajaych ze sobą). Niewątpliwym atutem systemy jesy wbudowana w anteny przeciwkradzieżowe elektronika, dzięki czemu podczas instalacji nie jest wymagane wygospodarownie przestrzeni do montażu centralki. Znajduje szerokie zastosowanie w różnego rodzaju obiektach handlowych takich jak np. butiki, sklepy muzyczne, hipermarkety. 

   

 

 


 

  

UltraPost 6

 Efektywne rozwiązanie, szeroka oferta zastosowań

Udoskonalona wersja systemu UltraPost opracowana z myślą o detalistach poszukujących nie tylko skutecznych systemów ograniczających starty wynikajace z kradzieży, ale także efektywnych rozwiązań wspierających zyskowność prowadzonej działalności biznesowej. Funkcja "klips za blisko" umożliwia zredukowanie fałsdzywych alarmów. Opcjonalnie wbudowany wykrywacz zakłócaczy umożliwia natychmiastowe informowanie personelu sklepowego o próbach niepowołanego wpływania na działanie systemu, a licznik klientów pozwala na efektywne zarządzanie energią (tryb oszczędnego zużycia w okresach niższej aktywności). 

 

 

 


 

 UltraLane

 Skuteczna ochrona przejść przykasowych 

Estetyczna, płaska antena o solidnej i wytrzymałej konstrukcji. Pojedyncza antena zainstalowana w przejściu przy stanowiskach kasowych umożliwia zabezpieczenie każdego z nich, a jeden kontroler może obsługiwać do czterech alejek kasowych. System może być z łatwością wkomponowany w wystrój sklepu zapewniając swobodę ruchu klientów i ekspozycji towaru. Rozwiązanie znajduje zastosowanie przede wszystkich w obiektach handlowych wielkopowierzchniowych takich jak np. hipermarkety.

 

 

 


     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oferując dedykowane rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa trwale wspieramy rozwój naszych klientów

 

Information

VID Fire Kill vízköddel oltó rendszer

Az alacsony nyomású vízköddel oltó berendezés a hasonló termékek között egyedülállóan oldalfali szórófejes megoldásokkal is rendelkezik az LH és OH kockázati kategóriákban a függő pozíciójú szórófejek mellett. Ez az oltó rendszer az AGIS által tervezett és telepített megoldások új alkotóeleme.

Tovább

Referenciáink

Hazánk kiemelt piaci szereplői már minket választottak annak érdekében, hogy legfontosabb értékeiket a nap bármely pillanatában biztonságban tudhassák.Ismerje meg képességeinket, hogy Ön is a legjobb döntést hozhassa a biztonságot érintő kérdéseiben!

Tovább

Contact

AGIS Fire & Security Sp. z o.o.
ul. Palisadowa 20/22
01-940 Warszawa
e-mail: agisfs.pl@agisfs.com

NIP: 951-19-83-764
Tel. + 48 22 430 83 01
Fax. + 48 22 430 83 02
Infolinia ogólna + 48 801 801 238
Infolinia serwisowa + 48 800 800 238

 
ÉRDEKLŐDÉS

Ask

Fill out the form below to AGIS representative can contact you

Name and surname(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Company(*)
Invalid Input

Phone number(*)
Invalid Input

City(*)
Invalid Input

Solutions(*)
Invalid Input

All fields are required